Bar-a-Greet

Ik sta graag met een open mind in het leven. Een verruimde blik op de wereld geeft me vrijheid, kennis en inzichten. Bar-à-Greet is in 2015 ontstaan vanuit nieuwsgierigheid. Ik was nieuwsgierig hoe mijn vriendinnen dachten over gebeurtenissen in de wereld. Het idee ontstond om deze dames samen te brengen in mijn tuinkamer en te praten over wat er allemaal gebeurt rondom ons of verder weg.

Verbinden

Rond elke seizoenswisseling nodig ik deze dames uit. Sommigen kenden elkaar niet en na 2 jaar merk ik nu dat er mooie vriendschappen zijn ontstaan vanuit deze bijeenkomsten. Telkens weer heerst er een fijne sfeer waar humor, verdriet en liefde aanwezig mag zijn. Mijn missie is geslaagd binnen deze groep. Ik ben er echter van overtuigd dat meer mensen op deze aardbol behoeft hebben aan verbinding met elkaar.
Bar-à-Greet stelt haar deuren open voor andere dames.

Delen

Iedereen die aanwezig is, kan delen. Elk item is mogelijk. Dit kan gaan van wereldgebeurtenissen tot zeer persoonlijke items waar iemand mee zit. Het gaat erom dat we kunnen delen om enkel een klankbord te vinden of om iemand anders zijn visie te horen. Het item wordt in een ander daglicht gezet. Dit kan je nieuwe inzichten opleveren of bevestigen wat je al wist vanuit je zelf.
Artikels, boeken, film, anekdotes, ervaringen…….breng ze mee

Inspiratie

Vanuit mijn coaching leer ik veel over persoonlijke groei en wat is er mooier dan al deze kennis te kunnen overdragen. Mensen inspireren en motiveren op zoek te gaan naar hun ware “ik”.
Tijdens een Bar-à-Greet bijeenkomst geef ik een korte workshop over een thema gerelateerd aan persoonlijke groei. Hieruit ontstaan leuke gesprekken, vragen en staan we even stil bij onszelf.

Hoe

De bijeenkomsten gaan door in mijn tuinkamer. Onder het genot van een drankje en hapje wordt er gedeeld, geinspireerd, gemotiveerd, gelachen, gehuild en verbinden mensen met elkaar.

Nieuwsgierig?

Check mijn eventkalender op de site en schrijf je snel in voor de volgende Bar-à-Greet