One day retreat

Je kunt niet alles oplossen vanuit ratio. Geef jezelf een dag vrij om te voelen hoe je je voelt en te verbinden met de energie en wijsheid die diep in jezelf zit.

In verbinding met jezelf.

Je bent geboren met persoonlijke eigenschappen en energie. Hiermee is jouw bijdrage aan de wereld volkomen uniek.
Als kind ervaarde je een bron van ongekende mogelijkheden.

Gedurende het leven gebeuren er allerlei dingen waardoor je steeds verder van je kern afraakt. Je wordt beïnvloed door de normen en waarden in je opvoeding, de mensen om je heen, het schoolsysteem, je werkomgeving, en niettemin ook moeilijke momenten in je leven.

Op dit moment kan het voelen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je staat open voor wat het leven je biedt en je wilt het graag goed doen, maar daardoor voelt het dagelijks leven af en toe als een uitdaging.

Je bent toe aan rust en verbinding. Een andere omgeving. Een nieuw inzicht.

Herkenbaar?

  • In alle drukte heb je tijd voor jezelf nodig.
  • Er knaagt iets wat je niet kan oplossen met je brein.
  • Je wilt meer verbinding maken met je gevoel, maar je weet niet precies hoe.
  • Er is nog veel wat je over jezelf wilt ontdekken.
  • Je bent opzoek naar meer diepgang in je leven.
  • Je vindt energiewerk en persoonlijke groei heel interessant, maar wel op een manier dat je het kan ervaren.

Ja?  Precies dan is deze dag voor jou.

Als je vasthoudt wat in je zit, zal het je verwoesten. Als je vrijlaat wat in je zit, zal het je helen.

Bewegen, ademen en verbinden.

Zet de stap! Ga voor verbinding!

De maatschappij is ingericht op groei, welvaart, focus en efficiëntie. Je hebt geleerd hoe je kan doorzetten. Gasgeven. Nog wat harder werken. Maar wat als je erachter komt dat dat niet helpt?

Hoe drukker je bent, hoe moeilijker het is om even stil te staan en op adem te komen. Hoe minder tijd je voor jezelf neemt, hoe minder je om je heen kijkt en afvraagt: Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Is dit wel mijn pad die ik bewandel?

Met het gevolg dat je keuzes maakt die niet in lijn zijn met wat jij daadwerkelijk diep van binnen wilt.

Het is tijd voor een dag voor jezelf. Verbinding maken met jouw innerlijke wijsheid. Want als jij de verbinding met jezelf maakt, verhoog je je bewustzijn. Je voelt wat je moet doen. Je laat los wat je niet meer nodig hebt. Je kunt voluit je eigen leven leiden, in plaats van het pad bewandelen die een ander voor je heeft uitgedacht.

 

Ervaren

Je gaat voelen, ervaren en alles mag er zijn. Emoties, verlangens, ongemakkelijkheden, verrukking.. Soms moet je iets loslaten om beter vast te kunnen pakken.

Verbinden

Man, vrouw, dertigers, veertigers, vijftigers… In de cirkel is iedereen welkom. We maken verbinding op een diep niveau. Vanuit energie en liefde. 

Diepe inzichten

Jij duikt deze dag op een veilige manier in het diepe. Je keert naar binnen om uit de diepte van jezelf wijsheid omhoog en naar buiten te transformeren.

De magie is er altijd. Overal. In ieder persoon. Als je maar door de schilden en lagen heen durft te gaan.