Bekken
Massage

Het bekken is de plek waar je veiligheid en stabiliteit kunt ervaren. Om stevig in het leven te staan en diepe ontspanning te ervaren. De controle durven loslaten en overgave te voelen aan dat wat is.
 
Een bekkenmassage is een combinatie van massage, yoga, adem,
 aandacht en bewustwording om meer toegang te krijgen tot en verbinding te voelen met het bekken.
 
Tijdens een bekkenmassage ben jij en ik als masseuse in beweging. Je wordt in verschillende vriendelijke yogahoudingen gebracht die met name het bekkengebied, de benen, voeten en onderrug aanspreken.

Bewust dit gebied ontspannen, kan fysiek gezien een positief effect hebben op het bekken en op andere delen in het lichaam. Bijvoorbeeld een betere doorbloeding naar benen en voeten om koude voeten te verhelpen, pijn en ongemak in de onderrug verlichten, verbeteren van de stoelgang of bekkenklachten na een zwangerschap.

Door de diepe ontspanning in het bekken en de stabiliteit in jezelf te ervaren, komt er ook ruimte voor de kracht die in het bekken is gelegen om vorm te geven en je creativiteit te laten stromen. Je intuïtie te laten spreken, de controle durven los te laten en overgave te voelen aan dat wat is.

Praktisch

De massage gebeurt op een matje lichaam op het lichaam met de kleding aan.

De behandeling gaat door in een aangenaam verwarmde ruimte. Sfeerverlichting en muziek brengen je in een sfeer van totale ontspanning.

Tarief:

65 euro – 1 u 20 min

Wat anderen zeiden..

Fijne bekkenmassage gehad.
Zeker een aanrader!
Dank je Greet.

Marielle Mahu

klant