Body Brein Bewustzijn

Body Brein Bewustzijn

Samen met jou ontdek ik graag de impact van het werken met deze belangrijke instrumenten: ons hart, lijf en ons brein. 

Elk onderdeel van mijn aanbod ondersteunt jou om de focus te verleggen van het hoofd naar het lichaam en hart. De effectieve middelen die we hiervoor inzetten zijn: reflectie en creativiteit, lichaamstaal, bezinning, beweging en aanraking. Door ziel, geest én lichaam aan te spreken kom je weer thuis bij jezelf en ontdek je de essentie van voluit leven. Een leven vanuit liefde, zelfvertrouwen en flow.

Coaching
massages

Coaching

Massages

Ik coach met een unieke en creatieve Body Brein Bewustzijn methode. De kracht van de non-verbale informatie die het lichaam biedt breng ik samen met de boodschappen die in de gesproken taal verborgen liggen. We verkennen samen de stagnaties die je in je leven ervaart. Deze zullen we niet afwijzen maar juist vernieuwen en herstellen! Je ontdekt jouw patroon van vastlopen en blokkades worden omgezet in nieuwe bewegingen. Vind nieuwe creativiteit, gronding, flexibiliteit, flow en zingeving in jouw leven. Bekijk hier mijn aanbod.

Aanraking is een diepgaande, wezenlijk en toch heel gewone ervaring. Wij kunnen er niet zonder en veel mensen ervaren huidhonger en stress- of spanningsklachten in het lijf. Onze massages geven we met volle aandacht, zodat jij goed kan ervaren wat er in je lijf gebeurt. De aanrakingen werken op het autonome zenuwstelsel, bedoeld om spanning los te laten, nieuwe rust te ervaren en thuis te komen bij jezelf. Bovendien is massage een goede versterker van je immuunsysteem. Boek hier jouw sessie of stuur me een whatsapp op +32 474 26 66 27.  

Workshops
Retreats

Inspiratiemomenten

Retreats

Tijdens deze dag of avond events inspireer ik je graag over verschillende dagdagelijkse thema’s. Het zijn avonden of dagdelen om nieuwe perspectieven te creëeren, je horizon uit te breiden en te verbinden met anderen. Onder het genoegen van een hapje en tapje neem ik je mee in topics als energiegevers en -vreters, verbindende communicatie, mindset en zelfvertrouwen, vrouwelijke en mannelijke energie, het cyclische leven en nog zoveel meer. Check hier mijn events kalender.

Ontspannen en dingen weer in perspectief zien: dat lukt vaak net wat beter op een andere plek dan thuis.
We stappen uit onze dagelijkse bezigheden en bevinden ons in een groene natuurrijke omgeving, een mooie locatie (binnen- of buitenland), met frisse input, heerlijk eten en nieuwe horizonnen. 
Een vernieuwend programma van lichaamswerk, beweging, ontdekking, creativiteit en zingeving biedt een plek om gevoed en geïnspireerd te raken, te ontspannen en te genieten, van en met elkaar. Check hier mijn komende retreats!