Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven aan je lichaam? Wil je herstellen van stress? Heb je behoefte aan veiligheid en koestering? Wil je van binnenuit groeien en bewust leven? Dan is holistic pulsing iets voor jou!

Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los.

Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen. Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest.

Tijdens een pulsing sessie lig je met je kleren aan op een massagetafel. Er wordt niet of nauwelijks gepraat. Met zachtheid breng ik je lichaam wiegend, trekkend en schuddend in beweging.

Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Water geleidt energie én spanningen. Door het ritme van het pulsen en de tracties, komen blokkades in beweging. Je laat dieper liggende spanningen los. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.

Praktisch

De behandeling gaat door in een aangenaam verwarmde ruimte, met geuren van etherische oliën. Sfeerverlichting en muziek brengen je in een sfeer van totale ontspanning.

Tarief:

65 euro – 1 u 20 min

Wat anderen zeiden..

De massage was alles wat ik ervan verwacht had en meer! De rustgevendheid van de tuinkamer en de leuke manier waarop Greet je ontvangt, zorgt er al direct voor dat je je confortabel voelt. Echt een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!​

Jessy Verheyden

klant