Reiki

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld. De energie volgt zijn eigen weg en iederee krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Deze Japanse geneeswijze werkt op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Je wordt je bewust van blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden door mij op een zacht manier losgemaakt.

Reiki geven is ontspannend als Reiki ontvangen, omdat de energie door de gever en de ontvanger stroomt.

Het mooie is de eenvoud..

Reiki helpt ziekte te voorkomen, of om sneller te helen. Het is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Heb je uiteindelijk bewust voor Reiki gekozen, dan pas weet je wat Reiki is. Wat het inhoudt en nog belangrijker, wat het voor jou kan betekenen. Want als je er voor gekozen hebt, kan Reiki een werkelijke verrijking zijn en een zeer krachtig hulpmiddel. Niet alleen op fysiek en geestelijk niveau, maar ook ter bewandeling van je spirituele pad

Praktisch

Ben jij er klaar voor om die energie door je lichaam te laten stromen en daar waar het nodig is, opnieuw in balans te komen?

Boek dan nu de sessies. De handoplegging wordt gegeven bovenop de kleding.
Tarief:

65 euro – 1 u 20 min

Wat anderen zeiden..

Heerlijke relax massage , op maat. Klant is koning bij Greet. . Een aanrader. Ik kijk weeral uit naar de volgende afspraak . LOVE IT.

Erik van Tatenhoven

klant