Reiki, universele levensenergie

 

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld. De energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

Deze Japanse geneeswijze werkt op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Je wordt je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden door mij op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki geven is even ontspannend als Reiki ontvangen omdat de energie door de gever en de ontvanger stroomt.

Ik werk niet met mijn eigen energie, waardoor ik ook geen ziektes of spanningen kan doorgeven.

Heb je veel lichamelijke pijnen of ben je gespannen, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn.

Bij meerdere behandelingen kun je de opgedane energie langer vasthouden en ervaar je een innerlijke rust.  Je komt weer in balans.

 

HET MOOIE VAN REIKI IS DE EENVOUD.

 

Als je Reiki ontvangt,  wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet.

Overweeg je een Reiki behandeling te nemen? Contacteer me dan eerst even als je nog vragen of twijfels hebt. Laat je voorlichten over mijn behandelingsmethode. Reiki geen vervanging is van de reguliere geneeskunde.

Reiki helpt ziekte te voorkomen, of om sneller te helen. Het is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Heb je uiteindelijk bewust voor Reiki gekozen, dan pas weet je wat Reiki is.  Wat het inhoudt en nog belangrijker, wat het voor jou kan betekenen. Want als je er voor gekozen hebt, kan Reiki een werkelijke verrijking zijn en een zeer krachtig hulpmiddel. Niet alleen op fysiek en geestelijk niveau, maar ook ter bewandeling van je spirituele pad.

Reiki is slechts een middel wat je kan gebruiken om je levensdoel te bereiken, om je gezondheid te bevorderen en om bewuster te leven. Reiki is slechts een manier.

Ben jij er klaar voor om die energie door je lichaam te laten stromen en daar waar het nodig is, opnieuw in balans te komen? Boek dan een sessie.

Een sessie van 1 uur 20 minuten bedraagt 65 euro.

 

Let the energy flow!