Stoel Massage

Maak kennis met mijn Stoel Massage service

Als gecertificeerd masseuse bied ik een stoelmassage service aan voor bedrijven. Dit kan een eenmalige massage zijn, maar ook een regelmatig terugkerende dienst. Hierbij kom ik naar jouw bedrijf toe en bied ik een professionele en ontspannende massage aan in slechts 20 minuten per persoon. Ik maak gebruik van speciale massagetechnieken die zijn gericht op het verminderen van stress en het verhelpen van werkgerelateerde klachten.

Hoe werkt het?

 • Maak een afspraak voor eenmalige of terugkerende service voor jouw bedrijf. Voor eenmalige services kun je mij bijvoorbeeld uitnodigen voor een evenement, beurs of een andere bijeenkomst. Voor terugkerende services kom ik periodiek langs om stoelmassages te geven aan jouw medewerkers.
 • Ontvang de massage op locatie: Ik breng alle benodigde apparatuur mee. Je kunt gewoon plaatsnemen op de stoel terwijl je kleding aanblijft.
 • Laat je werknemers genieten. De stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten per persoon en kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en behoeften.

Ontdek de voordelen

Als werkgever wil je natuurlijk het beste voor jouw medewerkers. Een gezonde en ontspannen werkomgeving is daarbij van groot belang. Stress is een veelvoorkomend probleem onder werknemers en heeft een negatief effect op hun prestaties en gezondheid.

 • Minder ziekteverzuim en meer werkplezier
  Met stoelmassages voorkom je ziekteverzuim door stress en burn-out. Bovendien creƫer je een ontspannen werksfeer, wat leidt tot meer werkplezier voor jouw medewerkers.
 • Effectieve vermindering van werkgerelateerde klachten
  Door de spieren van de nek, schouders en rug te masseren en te kneden, verbetert de doorbloeding en stofwisseling, worden afvalstoffen afgevoerd en verminderen nek-, schouder- en rugklachten.
 • Verbetering van algemeen welzijn
  Stoelmassages hebben een positief effect op het algemene welzijn van medewerkers. In slechts 20 minuten zorgen ze voor ontspanning van de spieren, verminderen ze het gevoel van stress en verhogen ze de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers.

Heerlijke relax massage , op maat. Klant is koning bij Greet. . Een aanrader. Ik kijk weeral uit naar de volgende afspraak . LOVE IT.

Erik van Tatenhoven

klant