Stimuleer het welzijn van je werknemers

 

Bied jouw werknemers een broodnodige pauze en help hen zich weer energiek en gefocust te voelen op de werkvloer.

 

“Om het ziekteverzuim van werknemers te verminderen en een vroegtijdige terugkeer naar het werk te bevorderen, kan het implementeren van werkplekinterventies (stoelmassages) de resultaten voor werknemers echter bevorderen.”– Lisa Bernards, Doctoraatsstudente Volksgezondheid, UGent 

Maak kennis met mijn stoelmassage service

Als gecertificeerd masseuse bied ik een stoelmassage service aan voor bedrijven. Dit kan een eenmalige massage zijn, maar ook een regelmatig terugkerende dienst. Hierbij kom ik naar jouw bedrijf toe en bied ik een professionele en ontspannende massage aan in slechts 20 minuten per persoon. Ik maak gebruik van speciale massagetechnieken die zijn gericht op het verminderen van stress en het verhelpen van werkgerelateerde klachten.

chair massage

Hoe werkt mijn stoelmassage-service?

  • Stap 1: Vul het aanvraagformulier in en ik neem zo snel mogelijk met je contact.

 

  • Stap 2: Bij akkoord op de offerte spreken we een datum af.

 

  • Stap 3: Ontvang de massage op locatie: Ik breng alle benodigde apparatuur mee. Je kunt gewoon plaatsnemen op de stoel terwijl je kleding aanblijft.

 

  • Stap 4: Evaluatie op de ervaring

Hoe stoelmassages het welzijn op de werkvloer bevorderen

Minder ziekteverzuim en meer werkplezier

Met stoelmassages voorkom je ziekteverzuim door stress en burn-out. Bovendien creëer je een ontspannen werksfeer, wat leidt tot meer werkplezier voor jouw medewerkers.

Toon waardering voor je medewerkers

Met stoelmassages laat je zien dat je het welzijn van je medewerkers belangrijk vindt en dat je hun harde werk waardeert. Dit helpt je om talentvolle werknemers te behouden en aan je bedrijf te binden.

Effectieve vermindering van werkgerelateerde klachten

Stoelmassages zijn niet alleen ontspannend, maar ook effectief bij het verlichten van werkgerelateerde klachten zoals RSI. Door de spieren van de nek, schouders en rug te masseren en te kneden, verbetert de doorbloeding en stofwisseling, worden afvalstoffen afgevoerd en verminderen nek-, schouder- en rugklachten.

Verbetering van algemeen welzijn

Stoelmassages hebben een positief effect op het algemene welzijn van medewerkers. In slechts 20 minuten zorgen ze voor ontspanning van de spieren, verminderen ze het gevoel van stress en verhogen ze de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers.

Greet heeft een geweldige job gedaan bij ons bedrijf. Haar professionele en vriendelijke aanpak maakte de ervaring erg aangenaam voor onze medewerkers en het team was erg  onder de indruk van de massages.

Sarah de Vries

Bedrijfsleider

Als HR-manager van een druk bedrijf ben ik altijd op zoek naar manieren om het welzijn van mijn medewerkers te verbeteren. Het inhuren van Greet als stoelmasseuse op kantoor was een fantastisch idee! 

Robert Wevers

HR manager

Ik heb al vele stoelmassages gehad, maar de massage van Greet was absoluut de beste die ik ooit heb ontvangen! Haar professionaliteit en vriendelijkheid zorgden ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. 

Anneke de Jong

Marketing Assisent

Jouw betrokkenheid als werkgever

Als werkgever wil je natuurlijk het beste voor jouw medewerkers. Een gezonde en ontspannen werkomgeving is daarbij van groot belang. Stress is een veelvoorkomend probleem onder werknemers en heeft een negatief effect op hun prestaties en gezondheid. Maar geen zorgen, daar is nu een oplossing voor: stoelmassages op het werk!

Kies voor een gezonde en ontspannen werkomgeving

Door te kiezen voor mijn stoelmassage service, creëer je een gezonde en ontspannen werkomgeving voor jouw werknemers. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, meer werkplezier en hogere productiviteit. Bovendien toon je als werkgever jouw betrokkenheid bij het welzijn van jouw werknemers, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer en de binding van talentvolle werknemers aan jouw bedrijf.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met mij om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te verbeteren en te zorgen voor een gezonde en ontspannende werkomgeving.

Zorg voor het welzijn van je medewerkers

Als werkgever is het belangrijk om te investeren in het welzijn van je medewerkers. Door het aanbieden van stoelmassages geef je niet alleen om het fysieke welzijn van je werknemers, maar ook om hun mentale gezondheid. Dit draagt bij aan een gezonde en ontspannen werksfeer, waarin je medewerkers zich gewaardeerd voelen en met plezier aan het werk gaan.

Kies voor een eenmalige of terugkerende stoelmassage

Bij mij kan je kiezen uit een eenmalige of terugkerende stoelmassage. Een eenmalige stoelmassage is ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of als bedankje voor de harde werkzaamheden van jouw medewerkers. Bij een terugkerende stoelmassage kom ik wekelijks, maandelijks of op andere gewenste momenten bij jouw bedrijf langs om medewerkers te masseren. Zo zorg je structureel voor de gezondheid en ontspanning van jouw medewerkers.

Veelgestelde vragen omtrent stoelmassages

♦ Wat is een stoelmassage en hoe werkt het?

Een stoelmassage is een korte, ontspannende massage die wordt gegeven terwijl de ontvanger op een speciaal ontworpen massagestoel zit en volledig gekleed blijft. Onze masseurs gebruiken verschillende technieken, zoals drukpuntmassage, kneden en wrijven om spanning en pijn in de nek, rug, schouders en armen te verminderen.

♦ Is een stoelmassage geschikt voor iedereen?

Over het algemeen zijn stoelmassages veilig en geschikt voor de meeste mensen. Het is echter belangrijk om eventuele gezondheidsproblemen of blessures te vermelden aan onze masseurs voordat de massage begint.

♦ Hoe lang duurt een stoelmassage en waar vindt het plaats?

Onze stoelmassages duren meestal ongeveer 20 minuten en vinden plaats op jouw bedrijfslocatie. Onze masseurs brengen alles mee wat nodig is, inclusief de massagestoel en benodigdheden.

♦ Wat zijn de kosten van een stoelmassage?

Ik bied verschillende pakketten aan voor zowel eenmalige als terugkerende stoelmassagesessies. Kijk hieronder voor twee verschillende service opties en de prijzen.

♦ Hoe kan ik een afspraak maken voor stoelmassage op mijn werkplek?

Je kunt een afspraak maken voor stoelmassage op jouw werkplek door contact met me op te nemen via ons online formulier of via telefoon of e-mail.

Kies uit volgende pakketten

Eénmalige opdracht

70 euro uurtarief excl btw

Reiskosten 0,33 euro/km (min 25 euro)

Intake + 20′ massage pp

Min afname 3 uur

Incl tips om ontspanningsklachten te voorkomen

Vaste opdracht

65 euro uurtarief excl btw

Reiskosten 0,33 euro/km (min 25 euro)

Intake + 20′ massage pp

Min afname 3 uur

Incl tips om ontspanningsklachten te voorkomen

Ik kom op locatie bij je langs

Persoonlijke aandacht voor elke medewerker

Er ontstaat een gezonde werksfeer

Meer teamverbinding

Minder kans op burn-out

Meer energie en productiviteit