Maak kennis met mijn stoelmassage service

Als gecertificeerd masseuse bied ik een stoelmassage service aan voor bedrijven. Dit kan een eenmalige massage zijn, maar ook een regelmatig terugkerende dienst. Hierbij kom ik naar jouw bedrijf toe en bied ik een professionele en ontspannende massage aan in slechts 20 minuten per persoon. Ik maak gebruik van speciale massagetechnieken die zijn gericht op het verminderen van stress en het verhelpen van werkgerelateerde klachten.

chair massage

Hoe werkt mijn stoelmassage-service?

 • Stap 1: Maak een afspraak: Je kunt mijn stoelmassageservice boeken als eenmalige of terugkerende service voor jouw bedrijf. Voor eenmalige services kun je mij bijvoorbeeld uitnodigen voor een evenement, beurs of een andere bijeenkomst. Voor terugkerende services kom ik periodiek langs om stoelmassages te geven aan jouw medewerkers.

 

 • Stap 2: Ontvang de massage op locatie: Ik breng alle benodigde apparatuur mee. Je kunt gewoon plaatsnemen op de stoel terwijl je kleding aanblijft.

 

 • Stap 3: Geniet van de massage Ik ben een professionele masseuse die getraind is om effectieve en ontspannende massages te geven op de stoel. De stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten per persoon en kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en behoeften.

De voordelen van stoelmassage op werk

Stoelmassages bieden talloze voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers:

Minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

Met stoelmassages voorkom je ziekteverzuim door stress en burn-out. Bovendien creëer je een ontspannen werksfeer, wat leidt tot meer werkplezier voor jouw medewerkers.

Toon waardering voor je medewerkers

Met stoelmassages laat je zien dat je het welzijn van je medewerkers belangrijk vindt en dat je hun harde werk waardeert. Dit helpt je om talentvolle werknemers te behouden en aan je bedrijf te binden.

♦ Effectieve vermindering van werkgerelateerde klachten

Stoelmassages zijn niet alleen ontspannend, maar ook effectief bij het verlichten van werkgerelateerde klachten zoals RSI. Door de spieren van de nek, schouders en rug te masseren en te kneden, verbetert de doorbloeding en stofwisseling, worden afvalstoffen afgevoerd en verminderen nek-, schouder- en rugklachten.

Verbetering van algemeen welzijn

Stoelmassages hebben een positief effect op het algemene welzijn van medewerkers. In slechts 20 minuten zorgen ze voor ontspanning van de spieren, verminderen ze het gevoel van stress en verhogen ze de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers.

Greet heeft een geweldige job gedaan bij ons bedrijf. Haar professionele en vriendelijke aanpak maakte de ervaring erg aangenaam voor onze medewerkers en het team was onder de indruk van de kwaliteit van de massages. We hebben gemerkt dat onze medewerkers minder stress ervaren en zich meer ontspannen voelen na de massages, wat hun productiviteit verhoogt. We zijn zeer tevreden met deze dienst en zullen deze zeker opnieuw gebruiken in de toekomst.

Sarah de Vries

Bedrijfsleider

Als HR-manager van een druk bedrijf ben ik altijd op zoek naar manieren om het welzijn van mijn medewerkers te verbeteren. Het inhuren van Greet als stoelmasseuse op kantoor was een fantastisch idee! Mijn medewerkers waren erg onder de indruk van haar diensten en het heeft hen geholpen om beter te presteren en meer gefocust te blijven tijdens het werk. Dit is zonder twijfel een van de beste investeringen geweest. Ik zou Greet ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven die hun medewerkers willen ondersteunen en motiveren.

Robert Wevers

HR manager

Ik heb al vele stoelmassages gehad, maar de massage van Greet was absoluut de beste die ik ooit heb ontvangen! Haar professionaliteit en vriendelijkheid zorgden ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze wist precies welke plekken ze moest masseren om mijn spanning te verlichten en ervoor te zorgen dat ik me na de massage zo ontspannen en verfrist voelde. Het was echt geweldig! Ik kan deze dienst ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar wat ontspanning en verlichting van stress op het werk.

Anneke de Jong

Marketing Assisent

Jouw betrokkenheid als werkgever

Als werkgever wil je natuurlijk het beste voor jouw medewerkers. Een gezonde en ontspannen werkomgeving is daarbij van groot belang. Stress is een veelvoorkomend probleem onder werknemers en heeft een negatief effect op hun prestaties en gezondheid. Maar geen zorgen, daar is nu een oplossing voor: stoelmassages op het werk!

Kies voor een gezonde en ontspannen werkomgeving

Door te kiezen voor mijn stoelmassage service, creëer je een gezonde en ontspannen werkomgeving voor jouw werknemers. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, meer werkplezier en hogere productiviteit. Bovendien toon je als werkgever jouw betrokkenheid bij het welzijn van jouw werknemers, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer en de binding van talentvolle werknemers aan jouw bedrijf.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met mij om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te verbeteren en te zorgen voor een gezonde en ontspannende werkomgeving.

Zorg voor het welzijn van je medewerkers

Als werkgever is het belangrijk om te investeren in het welzijn van je medewerkers. Door het aanbieden van stoelmassages geef je niet alleen om het fysieke welzijn van je werknemers, maar ook om hun mentale gezondheid. Dit draagt bij aan een gezonde en ontspannen werksfeer, waarin je medewerkers zich gewaardeerd voelen en met plezier aan het werk gaan.

Kies voor een eenmalige of terugkerende stoelmassage

Bij mij kan je kiezen uit een eenmalige of terugkerende stoelmassage. Een eenmalige stoelmassage is ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of als bedankje voor de harde werkzaamheden van jouw medewerkers. Bij een terugkerende stoelmassage kom ik wekelijks, maandelijks of op andere gewenste momenten bij jouw bedrijf langs om medewerkers te masseren. Zo zorg je structureel voor de gezondheid en ontspanning van jouw medewerkers.

Veelgestelde vragen omtrent stoelmassages

♦ Wat is een stoelmassage en hoe werkt het?

Een stoelmassage is een korte, ontspannende massage die wordt gegeven terwijl de ontvanger op een speciaal ontworpen massagestoel zit en volledig gekleed blijft. Onze masseurs gebruiken verschillende technieken, zoals drukpuntmassage, kneden en wrijven om spanning en pijn in de nek, rug, schouders en armen te verminderen.

♦ Is een stoelmassage geschikt voor iedereen?

Over het algemeen zijn stoelmassages veilig en geschikt voor de meeste mensen. Het is echter belangrijk om eventuele gezondheidsproblemen of blessures te vermelden aan onze masseurs voordat de massage begint.

♦ Hoe lang duurt een stoelmassage en waar vindt het plaats?

Onze stoelmassages duren meestal ongeveer 20 minuten en vinden plaats op jouw bedrijfslocatie. Onze masseurs brengen alles mee wat nodig is, inclusief de massagestoel en benodigdheden.

♦ Wat zijn de kosten van een stoelmassage?

Ik bied verschillende pakketten aan voor zowel eenmalige als terugkerende stoelmassagesessies. Kijk hieronder voor twee verschillende service opties en de prijzen.

♦ Hoe kan ik een afspraak maken voor stoelmassage op mijn werkplek?

Je kunt een afspraak maken voor stoelmassage op jouw werkplek door contact met me op te nemen via ons online formulier of via telefoon of e-mail.

De opties voor mijn dienstverlening zijn als volgt:

Eénmalige opdracht

 • 70 euro uurtarief excl btw
 • reiskosten 0,33 euro/km – min 25
  euro
 • intake + 20′ massage pp
 • min afname 3 uur
 • incl tips om ontspanningsklachten
  te voorkomen

Vaste opdracht

 • 65 euro uurtarief excl btw
 • reiskosten 0,33 euro/km – min 25
  euro
 • intake + 20′ massage pp
 • min afname 3 uur
 • incl tips om ontspanningsklachten
  te voorkomenettings.

Ik kom op locatie bij je langs

Persoonlijke aandacht voor elke medewerker

Er ontstaat een gezonde werksfeer

Meer teamverbinding

Minder kans op burn-out

Meer energie en productiviteit

5 + 9 =