Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven aan je lichaam? Wil je herstellen van stress? Heb je behoefte aan veiligheid en koestering? Wil je van binnenuit groeien en bewust leven? Dan is holistic pulsing iets voor jou!

De kracht van zachtheid en aanraking

Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los.

Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen. Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.

Tijdens een pulsing sessie lig je met je kleren aan op een massagetafel. Er wordt niet of nauwelijks gepraat. Met zachtheid breng ik je lichaam wiegend, trekkend en schuddend in beweging. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Water geleidt energie én spanningen. Door het ritme van het pulsen en de tracties, komen blokkades in beweging. Je laat dieper liggende spanningen los.

 

Een uur aandacht, rust en tijd voor jezelf!

Raindrop

De Raindrop Technique is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft, maar ook zeer zacht van behandeling is. Deze is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis! Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en langs de ruggenwervel kolom.

De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.
De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken. Het werkt tegelijkertijd ontspannend. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt, kan er ook al veel gebeuren. Er kunnen emoties vrijkomen.

De techniek

Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld, word o. a de vitaflex massage toegepast, met als voordeel dat de essentiële oliën worden versterkt. De reflexpunten worden gemasseerd, waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen, worden tussen de verschillende oliën afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

 

 

Lang werkend ontspannend effect!

Reiki

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Er hoeft geen diagnose te worden gesteld. De energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft.

Deze Japanse geneeswijze werkt op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Je wordt je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden door mij op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki geven is even ontspannend als Reiki ontvangen omdat de energie door de gever en de ontvanger stroomt.

Het mooie is de eenvoud

Als je Reiki ontvangt, wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet. Heb je uiteindelijk bewust voor Reiki gekozen, dan pas weet je wat Reiki is. Wat het inhoudt en nog belangrijker, wat het voor jou kan betekenen. Want als je er voor gekozen hebt, kan Reiki een werkelijke verrijking zijn en een zeer krachtig hulpmiddel. Niet alleen op fysiek en geestelijk niveau, maar ook ter bewandeling van je spirituele pad.

 

Kom opnieuw in balans!

Bekkenmassage

Het bekken is de plek waar je veiligheid en stabiliteit kunt ervaren. Om stevig in het leven te staan en diepe ontspanning te ervaren. De controle durven loslaten en overgave te voelen aan dat wat is.

Geborgenheid, stabiliteit en souplesse

Een bekkenmassage helpt je om bewust te zijn van het bekkengebied. Tijdens de massage is er ruimte voor bewustwording van fysieke en emotionele klachten/blokkades in het bekken en het inzicht in wat dit je kan vertellen. De adem heeft tijdens de massage een belangrijke rol om van binnenuit verbinding te ervaren. Een bekkenmassage is een combinatie van massage, yoga, adem, aandacht en bewustwording om meer toegang te krijgen tot en de verbinding te voelen met het bekken.

Tijdens een bekkenmassage ben jij en ik als masseur in beweging. Jewordt in verschillende vriendelijke yogahoudingen gebracht diemet name het bekkengebied, de benen, voeten en onderrug aanspreken. Dit gebeurt namelijk met respect voor jouw lichaam. Door de massagedruk worden spieren uitgenodigd te onstpannen, wat ook doorwerkt op het bindweefsel daar omheen, en kun je zachtheid toelaten in het lichaam. Het lichaam wordt gerekt en gestrekt, zodat meer ruimte in het lichaam ontstaat en energie kan stromen.

 

Boek hieronder je sessie!

relaxatie massage

Relaxatie Massage

Meer informatie

1 uur 20 min

65 euro

Raindropmassage

Raindrop Massage

Meer informatie

1 uur 30 min

95 euro

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing

Meer informatie

1 uur 20 min

65 euro

Reiki

1 uur 20 min

65 euro