Voluit Leven

Er zijn zo van die momenten in het leven dat je het even niet meer weet.

Doe ik mijn job nog graag of moet ik uitkijken naar iets nieuw?
Waar vind ik mezelf in mijn relatie en in mijn gezin?
Wat houdt me tegen om mijn dromen te realiseren?
Dat je blijft doen wat je doet omdat het jou zekerheid geeft?

Ik wil samen met jou ontdekken wat je nog meer bent en wil

Leef Jouw Leven

Ik ben moeder van 2 (ondertussen volwassen) zonen en levenspartner van Jan, holistisch coach en lichaamstherapeute en nog veel meer….

Maar voor jou nog veel belangrijker: Ik ben jouw wellbeing cheerleader. Aan de hand van mijn eigen ervaringen en behoeftes en opgedane kennis, inspireer ik jou graag te leven naar jouw volle potentie en je levensgeluk te vergroten. 

Mijn
Aanbod

Ik zie onze sessies als Samen Reizen

Geef jezelf de kans om te achterhalen wat je echt wil in het leven! Het probleem is vaak dat je meer wil dan binnen je mogelijkheden ligt.

Ik geloof heel sterk in een authentiek leven. In dat leven heb je uitgezocht wat voor jou werkelijk van belang is

Lichaamswerk

Door een bepaalde ritmische manier van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los.

Door een aandachtige massage word je uitgenodigd je lichaam bewust te voelen. Dit helpt om uit het hoofd in verbinding met jezelf te zijn en geeft rust en ontspanning.

De Raindrop Technique is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft, maar ook zeer zacht van behandeling is dankzij de etherische oliën die worden gebruikt.

Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Een bekkenmassage is een combinatie van massage, yoga, adem,aandacht en bewustwording om meer toegang te krijgen tot en verbinding te voelen met het bekken.

Dit wordt alleen aangeboden aan bedrijven om werknemers een broodnodige pauze te beiden. Het helpt hen weer energiek en gefocust te voelen op de werkvloer.

Coaching

Start-up Coaching

Tijdens dit korte traject is er tijd en aandacht voor jou en voor wat er speelt. We nemen tijd voor gesprek, reflectie en nieuwe perspectieven.

Dit traject is bedoelt om nieuwe inzichten op te doen, spanning los te laten, meer energie en herstelde balans te ervaren.

Lentevitaliteit

Laten we de zwaarte van de winter achter ons laten en de verfrissende energie van de lente omarmen, zonder voorbij te gaan aan onszelf.

Dit traject nodigt je uit mee te deinen op je eigen innerlijke natuur en te ontdekken wat je kan veranderen in je dagelijks leven méér levenslust en ontspanning te beLEVEN.

 

Body Brein Bewustzijn

Wat zou er gebeuren als je je lichaam kan openen voor alle mogelijkheden? Vanuit ontspanning jouw mooiste leven creëren. Je gaat meer plezier, rust en energie ervaren.

Ik ben je gids om samen met jou de vertaling te maken van wat jouw grootste verlangen is. We maken (opnieuw) verbinding tussen hoofd en lijf.

Yin Yoga

Via liefdevolle aandacht kom je bij je lichaam. Daarom begeleid ik je in deze les in zachte en trage yoga houdingen. De vorm van yin yoga creëert meer ruimte op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. We willen in vele poses een diepe weerstand opwekken, waardoor er heel wat gevoeld en losgemaakt kan worden.

Daarnaast maken de houdingen het bindweefsel elastischer, gezonder en versterken we de organen via de meridianlijnen.