Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven? Wil je herstellen van stress? Heb je behoefte aan veiligheid en koestering? Wil je van binnenuit groeien en bewust leven? Dan is holistic pulsing iets voor jou!

De kracht van zachtheid

Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van schudden en zachtjes strekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los.

Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen. Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.

Een pulsing sessie

Holistic pulsing is een volwaardige behandelmethode die naar wens goed te combineren is met andere technieken of therapievormen. Het draagt een enorme diepgang in zich. En is hierdoor een uitstekend middel voor innerlijke groei. Het biedt ondersteuning bij bewustwording, herstel, relaxatie en veranderprocessen.

Tijdens een pulsing sessie lig je met je kleren aan op een massagetafel. Er wordt niet of nauwelijks gepraat. Met zachtheid breng ik je lichaam wiegend, trekkend en schuddend in beweging. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Water geleidt energie én spanningen. Door het ritme van het pulsen en de tracties, komen blokkades in beweging. Je laat dieper liggende spanningen los.

Wil je ervaren wat holistic pulsing is, maak dan een afspraak voor een ontdekkingssessie:   info@greetpenneman.be of GSM +32 474/26.66.27

Een sessie van een uur kost 50 euro.

Een uur aandacht, rust en tijd voor jezelf! ?