AUTHENTIEK  LEVEN

AUTHENTIEK LEVEN is leven op een manier waarop je dit zélf wil.

Niet zoals anderen het willen of zoals de maatschappij ons opdraagt.

 

Tegenovergestelde van authentiek is fake (nep). Velen onder ons spelen een groot deel van de dag toneel.  Ooit eist dit een emotionele tol. Het kost je ook nog eens tonnen energie.

 

INNERLIJKE STEM

We hebben allemaal een INNERLIJKE STEM. Laat deze niet overroepen door de herrie van meningen van anderen, al zijn ze goed bedoeld.

 

HART en INTUITIE

Het gaat erom steeds weer je HART en INTUITIE te volgen. Authenticiteit vraagt om oprecht te luisteren naar jouw intuïtie, zonder te oordelen. Dàt is nu net wat we al heel vroeg afleren, door ervaringen en opvoeding.

Om op deze manier te leven heb je wel een portie ZELFKENNIS en ZELFVERTROUWEN nodig.

 

Daar kan ik je alles over vertellen vanuit eigen ervaring. Dit pad bewandel ik nu zowat 10 jaar. Ik ging het even allemaal alleen doen. Dat hoeft niet. Met de hulp van de juiste mensen kan je deze transformatie veel sneller laten gebeuren.

Maar het was het zwoegen méér dan waard. Ik leid nu echt het leven zoals ik het wil. De baseline van mijn coachingsbedrijf is niet voor niks “Leef JOUW leven”.  En deze reis is nog niet klaar.

 

Elke dag daagt het leven ons uit, ook mij.

Ik heb alleen geleerd telkens opnieuw, snel terug naar mezelf en vanuit vertrouwen te komen, door volgende vragen te stellen:

Is dat wat “IK” wil?

Hoe voel ik mij hierbij?

Is het mijn waarheid?

 

BIJ JEZELF BLIJVEN EN ZELFVERTROUWEN

Bij JEZELF BLIJVEN heeft voor mij alles te maken met me-time. Dat je de tijd neemt om te luisteren naar jezelf in plaats van alleen te luisteren naar anderen. En dat je bij jezelf polst hoe je je voelt.

 

ZELFVERTROUWEN is niets meer dan “trouw zijn aan jezelf”. We spreken zo snel trouw uit, in goede en slechte dagen, aan een ander. Maar doen we dit ook aan onszelf? Als je steeds trouw blijft aan jezelf:

  • is er vertrouwen in alles wat je zegt en doet. Alles is ok.
  • Sta je positief in het leven
  • Ben je veerkrachtig
  • Maak je meer bewuste keuzes
  • Draag je zorg voor jezelf
  • Bewaak je meer je eigen grenzen
  • Vibreer je op een hogere energie
  • HEb je meer plezier

 

“Je tijd is beperkt. Dus verspil hem niet aan het leiden van het leven van iemand anders. Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. De rest is ondergeschikt.”

Steve Jobs