If you listen to your body when it whispers…you don’t have to hear it scream

Een moment voor jezelf

Een moment voor jezelf.

Een moment om naar binnen te keren en te voelen.

Luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

Holistisch

Holistic??

Als ik dat woord uitspreek, zie ik soms dat de wenkbrauwen worden gefronst. Er een blik verschijnt van : mmm, onbekend, beetje zweverig, wat is dat…

Het holisme is geen religie, maar een levensovertuiging waarbij je jezelf ziet als onderdeel van een groter geheel. Voor mij betekent holistic: alles, het totale plaatje.

De verbondenheid met alles wat er is: mens, dier en natuur. Toch gaat het holisme niet alleen over verbonden zijn met de wereld om je heen.

De relatie die je met jezelf hebt, is minstens zo belangrijk.

Leven vanuit liefde en vertrouwen.

Ons hoofd en lichaam. Deze twee zijn met elkaar verbonden en kan je niet loskoppelen van elkaar. Ze communiceren met elkaar. Je lichaam “weet” het als eerste en dan volgt je hoofd. Eerst is er voelen en dan wordt er een gedachte gevormd.

Op dat moment neemt het hoofd het over. In deze snelle maatschappij zijn we er in getraind alleen maar te luisteren naar dat brein.

En dat waar alle kennis die we hebben, zich in ons lichaam bevindt. Ons lichaam liegt nooit. Dat kunnen we niet altijd zeggen van al onze gedachten.

Een sessie Holistic Pulsing

Dat is wat Holistic Pulsing doet: uit je hoofd in je lijf.

Met Holistic Pulsing brengen we het hoofd terug in contact met het lichaam. Je leert je lichaam (terug) ontdekken. Je leert de taal van je lichaam.

Een fijne ruimte, een rustig achtergrondmuziekje en de kracht van zachte aanraking nemen je mee in een reis doorheen je lichaam.

Je ligt aangekleed op een massagetafel.

Het is een lichaamstherapie die je echt te ervaren hebt. Het is voor iedereen anders. Elk lichaam, elke persoon, elk moment is uniek.

Het is JOUW reis.

 

Boek telefonisch een afspraak of via mail: info@greetpenneman.be